Clubavond leisure system

No Comments

Clubavond Leisure System voor het eerst in Nederland, optreden van Juju Bros en het balkan dinner!

We gaan weer een druk weekend in en op de achtste avond State-X New Forms staan er 3 programmaonderdelen op het programma!

Programmaoverzicht 16 december

Vanaf 19:00 is in creatief warenhuis HOOP gratis de performance ‘Balkan’s finest’ te bezoeken. Er is ook de mogelijkheid deel te nemen aan het diner; 15 euro of 7,50 met de X-Pass!

Tijdens het diner van State-X New Forms komen installatie, performance en culinaire kunsten samen. Fotografe Iris Uffen en grafisch ontwerper Gudrun Seijsener presenteren hun werk uit Balkans Finest, een documentairekookboek over de Balkan. Quotes uit het boek worden gepresenteerd op de muren en de hele ruimte wordt getransformeerd in een Balkan restaurant, geïnspireerd op de beelden uit het boek. Natuurlijk mogen Balkan DJ Ivan-Ho, obers met een Balkan-tongval en een meaty Balkan banket daarbij niet ontbreken!

In de kleine zaal van Paard van Troje staat vanavond Juju Bros.

Na jarenlang gespeeld te hebben in verschillende groepen, richten Jas en Pablo de Haas hun eigen band op, met eigen repertoire, beïnvloed door Afrikaanse ritmes en melodieën, gecombineerd met jazz, funk en fusion. Na een reeks succesvolle optredens, waarbij ze experimenteren met verschillende bezettingen, besluit Ju Ju Bros het eigen werk op te nemen. De eerste cd is inmiddels een feit: Joint Forces. Een uniek statement van twee broers die eindelijk hun eigen geluid ontdekken.

En vervolgens zal er in de grote zaal van het Paard van Troje plaats gemaakt worden voor de allereerste Leisure System avond in Nederland! Hiervoor is de hele zaal verbouwd tot een unieke setting. En daarnaast uiteraard ook een dikke lineup met Actress, Emika, Jimmy Edgar, Machinedrum en Objekt! Aan de deur zijn hiervoor nog kaarten beschikbaar; 15 euro of 7,50 met de X-Pass (excl service)

 

Categories: Nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *