Laatste dag State-X New Forms

No Comments

Laatste dag State-X New Forms met nog twee programmaonderdelen te gaan!

We zijn alweer toegekomen aan de tiende en laatste dag State-X New Forms, met op het programma voor vanavond de uitverkochte show van Jamie Woon en de zesde Todays Art Sessie, ditmaal met het project Future Sound of Folk.

In de grote zaal van Paard van Troje staat vanavond Jamie Woon. Dit concert is helaas al geruime tijd uitverkocht! In dubstepkringen deed zijn naam al een tijdje de ronde, maar nu lijkt de jonge Jamie Woon met zijn debuutalbum dé ontdekking van 2011 te zijn geworden.Vormde in de voorgaande jaren artiesten als Burial, James Blake en The XX de voorhoede van de post-dubstep scene, in Jamie Woon lijkt een waardige opvolger te zijn gevonden. Deze Britse zanger & producer combineert op zijn album soulvolle vocalen met pop, dubstep en electronische  beats tot een warme melancholische soundtrack waaruit een duidelijke liefde voor soulvolle pop spreekt.

En in de kleine zaal staat vanavond de zesde Todays Art sessie met “Future Sound of Folk”. In samenwerking met STEIM en Unifiedfield presenteert TodaysArt Future Sound Of Folk, een Post-Folk muziek collectief uit Indonesië en Spanje. Verwacht avontuurlijke, explosieve live-optredens van dit collectief, bestaand uit One Man Nation, Jimbot en Bamboo Wukir. De tweede helft van het programma zal bestaan uit cross-genre samenwerkingen met Pierre Bastien, Andy Moor (The Ex) en dj sniff (STEIM).

Tijdschema:
20:30 – 21:00 – One Man Nation x Jimbot x Bambu Wukir
21:30 – 21:50 – Jimbot x dj sniff
21:50 – 22:10 – Bambu Wukir x Andy Moor
22:10 – 22:30 – One Man Nation x Pierre Bastien

Categories: Nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *