State-X New Forms Bedankt

No Comments

Het waren tien zware, gezellige, maar vooral inspirerende en muzikale dagen van State-X New Forms. Alle avonden en nachten hadden een uniek karakter en er was vooral zoveel goede muziek. Het team van State-X New Forms wil alle fijne bezoekers bedanken voor een geweldige editie van 10 dagen!

Een groot gebaar naar de programmeurs, onze hele community vrijwilligers, kunstenaars, stagehands, creatieve mensen, fotografen, publiciteit en marketing, licht -en geluidsmensen, dj’s, barmedewerkers, stagemanagers, techniek, productie, flyeraars, runners en catering. Iedereen die het festival State-X New Forms voor en achter de schermen heeft waar gemaakt. Nog een groot gebaar naar een onvergetelijke en fijne samenwerking met locaties Paard van Troje, Adventistenkerk, Paardcafe, SuperMarkt, 330LIVE en Creatief Warenhuis HOOP.

Lees hier een review van DJ Broadcast over Flying Lotus, SBTRKT en Araabmuzik. 3voor12 heeft verrassend -naast verslag van het muzikale programma- de performance-avond met het visuele programma belicht! Eclectrodeed een interview met ▲NGST in de kerk. Lees hier de geweldige review van Kicking The Habit tijdens de Black Lips. Boemklap heeft de geweldige Leisure System avond op vrijdag 16 december goed verwoord in een mooie recensie ondersteund door foto-materiaal.

State-X New Forms zal op deze website zoveel mogelijk fotomateriaal in het archief plaatsen. Ook reviews komen hier te staan, zo komt er nog materiaal van State-X TV, een fotoshoot van VICE tijdens de Black Lips, een compilatiefilm van het festival en nog veel meer.

Categories: Nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *