Overnachten


Waarom nog langer veel geld betalen voor een hotel of pension? Ga couchsurfen! Dat is namelijk gratis. Je logeert bij iemand thuis tijdens State-X New Forms. Couchsurfers en hosts kunnen op de website van State-X New Forms samen met een Facebook-profiel een afspraak maken. Je leert een nieuwe stad kennen, je leert mensen kennen en het kost niets! Het wordt wel gewaardeerd als je de host een kleine vergoeding geeft. Voor iedereen die niet bekend is met couchsurfing; kijk voor meer informatie op www.couchsurfing.org

Go couchsurfing! Couchsurfers and hosts can apply on the State-X New Forms website and combined with a facebook profile, you can make an appointment for your stay during the festival. You’ll get to know the city, new people, go to the festival together and have a free place to sleep!

Lees hier meer algemene informatie.
Hoe werkt het?

Het werkt als een pagina voor vraag en aanbod. Meld je aan op je Facebook-account.

Hosts (mensen die een slaapplaats aanbieden) beschrijven welke slaapplaats ze aanbieden, voor hoeveel personen, voor welke dag(en).

Surfers (bezoekers van State-X New Forms die een slaapplaats zoeken) beschrijven met hoeveel personen ze zijn en welke dag(en) ze een slaapplaats zoeken.

Hosts en Surfers nemen contact met elkaar op via een persoonlijk bericht op Facebook. Wees als host nauwkeurig in het verkrijgen van informatie en zorg dat er duidelijke afspraken worden gemaakt.

State-X New Forms biedt de mogelijk van vraag-en aanbod aan en is niet aansprakelijk voor het verloop van het couchsurfen zelf, veel plezier!

hoge temperatuur warmtepomp  koop je bij warmtepompboilershop de enige specialist in Nederland met alle kennis in huis.

wietzaden kopen

led inbouwspots in werkelijk alle soorten en maatvoeringen van uitstekende kwaliteit, led waarvan je zegt ultiem licht.

Bent u op zoek naar houtskool? Als u houtskool kopen wilt of briketten kopen wilt.